Elektra

Van tv- tot oplaadpunt: uw elektra veilig geïnstalleerd

Verlichting boven uw salontafel. Telefoonoplaadpunt in uw woonkamer. Tv-aansluiting op uw slaapkamer. Videofoon bij de voordeur. Waarvoor en waar hebt ú elektriciteit nodig in en om uw huis? JE installatie legt alle elektra uiterst precies voor u aan. Ook denken we graag mee over logische plekken voor uw schakelaars, deurbellen en andere contactpunten.

Zuinige & slimme energie op de zaak
Weet u dat u medewerkers stimuleert met goed licht? En dat u met uw lichtkeuze uw stroomverbruik kan verminderen? Denk aan verlichting die via bewegingssensoren aanspringt; een draadloze schakelaar op het bureau waarmee u het licht zelf regelt; lampen die reageren op daglicht. Nog niet ontdekt wat slim is voor uw organisatie? Dan denken we graag met u mee. Ook over zuinige ledbuizen, ledpanelen, temperatuurregelaars en elektrisch slim ingedeelde flexwerkplekken.

Netjes weggewerkt
Welke elektra u ook door ons laat aanleggen, na ons vertrek ziet u dat de leidingen en draden uiterst netjes liggen. Zelfs in de meterkast. Logisch vindt u? Kijk maar eens bij collega’s. Vaak gaat het er daar heel anders aan toe… Bij JE installatie uit Vriezenveen hebt u het voor het zelfde geld wél mooi voor elkaar.

Neem contact op Bekijk andere technieken

Meer weten over ons elektravakwerk?

Ontdek meer over ons. Of vraag hieronder een offerte aan.

Ontdek meer over ons Of Ja, ik vraag 'n offerte aan