Je Installatie

PRECIES, PERSOONLIJK & PRETTIG: JE INSTALLATIE VRIEZENVEEN

Houdt u van vakwerk waarin precisie voorop staat? En vindt u vertrouwen belangrijk als het gaat om installatiewerk voor zakelijk of privégebruik? Ontdek dan JE installatie uit Vriezenveen. Want JE staat allereerst voor de initialen van de oprichter, Jonathan Eshuis. JE staat ook voor ‘je’, dus persoonlijk. Vanaf het eerste contact tot ver na de oplevering zult u merken dat dit vertrouwd en prettig aanvoelt. En dat is de succesfactor van JE installatie. Logisch dat de meeste relaties ons dan ook de volgende keer weer inschakelen.

Neem contact met ons op
Begrijpelijke taal

In het contact merkt u dat we praten in gewone, begrijpelijke taal. Ook tijdens onze installatieklus leggen we u graag uit wat we doen. En waarom we het zo doen. Vindt u het toch wat lastig om te volgen? Dan tekenen we het met alle plezier voor u uit. Dat geeft vertrouwen!

Sterk in advies

Sinds 2011 denken we als vakman graag met u mee. Over uw plan. Over het milieu. Over uw kosten. Want wat misschien goedkoper lijkt, kan duurkoop zijn. Of meer energie kosten. Daarom ontvangt u gevraagd en ongevraagd advies over praktische(r) installatieoplossingen.

Oogstrelende precisie

Welk (installatie)werk u ook door ons laat doen, u krijgt gegarandeerd precisiewerk. Ons motto hierbij? ‘Hoe zouden wij het zelf thuis willen hebben?’ Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste. En dat gunnen we u dus ook. Dat ziet u onder meer terug in een strakke afwerking en – bij elektra –een net lijnenspel van leidingen en schakelaars.

Opgeruimd na afloop

Als uw installatiewerk af is, weet u zeker dat u een opgeruimde plek aantreft. We halen namelijk alle verpakkingen, verwijderende materialen en restjes weg. Ook stofzuigen we netjes. Zo kunt u na ons vertrek weer verder werken. Of verder leven.

Bewijs van veilig vakmanschap

U haalt met JE installatie een veilig team in huis. Dat bewijzen we met onze VCA-veiligheidspapieren. Onze vakkennis van Remeha en Intergas cv-ketels blijkt uit de certificaten die we na geslaagde trainingen ontvingen. Ook dát geeft vertrouwen!

Maak kennis met JE Installatie

Neem contact met ons op voor meer informatie.
Of vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op Of Ja, ik vraag 'n offerte aan