Water
ontharder

Waterontharder

Sommige mineralen in uw leidingwater, zoals calcium en magnesium, kunnen zich in de vorm van kalksteen vasthechten aan de leidingen, kranen en verwarmingselementen. Deze kalksteenafzetting kan uw dure keukenapparatuur, zoals wasmachine, vaatwasser en boiler ernstig aantasten.

Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, levert JE Installatie een behandeltank en zoutvat combinatie die bij uw situatie past.

Voordelen van onthard water zijn o.a.
– Besparing op reinigingsproducten (waspoeder,
   vaatwastabletten, zeep en shampoo)
– Sneller schoonmaken
– Soepelere huid, geen jeuk na het douchen
– Geen kalksteen aanslag in apparatuur
– Kostenbesparend
– Lagere energiekosten
– Minder chemicaliën in het milieu
– Apparatuur gaat langer mee

We werken met Omega waterontharders

Omega Waterontharders

Ga ook voor 100% ! Kies voor de Omega waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt je badkamer zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Onze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest.

Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, adviseert Bravoure Badkamers het model Omega die bij jouw situatie past. Omega geeft 15 jaar volledige garantie.

 

Neem contact op Bekijk andere technieken